BRUNCHROOM BLISS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brunchroom Bliss. Meer weten? Ontdek meer

7 feb 2024 om 14:44 Het was heerlijk!
12 jan 2024 om 13:46 Kwaliteit is goed maar de broodjes zijn veel te duur. Ik dacht voor die prijs grote broodjes te krijgen maar ze waren vrij klein.
29 mrt 2023 om 15:55 Heel duur voor heel veel rucoloa en 4 plakjes mozarella
8 mrt 2023 om 15:30 Vanmiddag besteld met 13.15 afleveren. Ik was de kinderen ophalen dat ik een WhatsApp kreeg om 12.30 dat ze voor de deur stonden en het hebben neergezet. Helaas hebben we de patat dus weg kunnen gooien die was koud. Broodjes zijn van zeer goede kwali
8 feb 2023 om 16:55 Ik bestel vaker bij brunch room salade,s en brownies het is alltijd verst en lekker eten
24 nov 2022 om 18:51 I love Brunchroom Bliss. They make amazing sandwiches and they are very quick. Will continue to order from them:)
9 nov 2022 om 22:41 Te hoge prijzen voor niet zo lekkere broodjes. Avocado smash kan ik beter maken. Helaas was me keuken bedekt wegens verbouwing. Ik vind de taarten heel lekker, daarom heb ik hier me brunch besteld. Ben een beetje teleurgesteld.
27 okt 2022 om 15:07 Patat (zoete aardappel) niet lekker. Mega slap allemaal aan elkaar geplakt. Smoothie was erg lekker! Maar wel weinig voor wat je betaald. Met het gebak ervaarde ik het zelfde.
25 okt 2022 om 14:53 Bezorging duurde ontzettend lang. Broodjes matig belegd. Dit geen 2e keer meer…
20 okt 2022 om 15:26 De smoothie was lekker maar de American pancakes waren erg hard en naar mijn idee niet zelfgemaakt. Het leek op de pancakes uit een pakketje. Zat helaas niet zoveel smaak aan. Jammer want voor deze prijs had ik wel iets meer verwacht.